Om lejren:

Grunden, som er købt i 1917, er på ca. 150.000 m2 og henligger som en smuk naturgrund med spredt beplantning, småplantager, bakker, krat, slette, gryder og strand. Grunden er stærkt kuperet og ligger lige ned til Sejerøbugten med egen fin badestrand og flot udsigt over havet. På grunden findes boldbaner og lejrbålspladser og er ideel til teltslagning og friluftsliv mv.

Klinteborg bygningerne er opdelt i de gamle bygninger fra 1937 og den ”nye” bygning fra 1974 med efterfølgende moderniseringer.

Om sommeren udlejes til 140 personer inklusiv sovesal, resten af året til 98 personer. Der forefindes 10 seks-mands værelser, 15 to-mands værelser, 2 fire-mandsværelser samt en sovesal med 42 køjesenge (kun om sommeren)

Klinteborg har ingen egentlige undervisningslokaler, men pejsesalene og værelserne i ny bygning kan udmærket benyttes til undervisning.

Klinteborg er selvejende (fond) med hovedformål at drive lejrområdet fortrinsvis for FDF og spejder formål. Klinteborg modtager ingen former for offentlige tilskud.

Klinteborgs adresse:

FDF Klinteborg
Ribsvej 9, Ordrup
4540 Fårevejle
Møntelefon 59 65 33 37

Lejrinspektør:
Henning Brandt

Placering på kort